Creampuff

Flødeboller eller creampuff

Der er ingen korrekt oversættelse af ordet flødebolle!

Man mener det er en dansk (måske tysk) udviklet opskrift, hvilket giver god mening, da man sjældent møder denne lækkerbisken i resten af verden. Vores udenlandske gæster er altid meget begejstrede og elsker at lære ordet flødebolle!

Flødebollerne er en af vores absolut mest populære varer, og bliver stort set lavet dagligt i vores lille værksted. ’

Vores opskrift er fulgt med til butikken (med tilladelse naturligvis) men er udviklet undervejs og blevet vores helt egen.

Det er alt fra kogningen af sukkerlagen, piskning af skummet, mængde af skum, valg af bund, valg af smag, valg af chokolade, valg af pynt og valg af dyppemetode, der gør flødebollen til vores. Specielt det faktum, at vi stædigt holder fast i at hånddyppe dem alle, gør at de (uofficielt men meget ofte) bliver omtalt som Danmarks bedste.

Der er ingen korrekt oversættelse af ordet flødebolle. Man mener at det er en dansk (måske tysk) udviklet opskrift, hvilket giver god mening, da man sjældent møder denne lækkerbisken i resten af verden. Vores udenlandske gæster er altid meget begejstrede for at lære ordet flødebolle (og endnu mere begejstrede for at spise den).