Ledige stillinger

EKSPEDITRICE M/K SØGES TIL PÅSKESÆSONEN 22 MED MULIGHED FOR FASTANSÆTTELSE​

Vi leder efter dig, der elsker chokolade og som helt naturligt smiler helt ud i øjnene bare ved tanken.

Du skal have let ved udenadslære (indhold og priser), være meget detaljeorienteret (perfektionistisk indpakning, godt øjemål og organiseret) og have gode kommunikationsevner.

Det er vigtigt, at du er meget bevidst om, at hver enkelt kunde der træder ind af døren er vigtig for forretningens overlevelse og at det er DIG der kan gøre en forskel for den enkelte kundes oplevelse.

Vi har helt optimalt brug for en, der trives med en fast vagtplan det meste af året, men som er indstillet på at bidrage med flere timer i måneden op til (og i) julen og påsken da disse højtider står for over 65% af årets omsætning.

Stillingen er på 32-34 timer om ugen. Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet tirsdag-fredag imellem 10-18 og hveranden lørdag 9-15.30 (Mandage arbejder vi kun i højsæson).

Erfaring med salg og service er et must, og du må meget gerne fortælle, hvad du ligger i ordet god service, i din ansøgning

Du vil være medansvarlig for at butikken altid fremstår flot og salgsklar, dvs at pakning, servering, lettere rengøring osv er en fast del af hverdagen.

  • Ansættelse snarest
  • Løn efter kvalifikationer


Skriv en ansøgning (gerne med CV og foto) til dorte@chokolademageriet.dk

Vi glæder os til at få flere med på vores lille team!

Mvh Michael (chokolatier) og Dorte (ejer og blæksprutte)

Chokolademager søges

Vi søger en Chokolademager, gerne med relateret erfaring, der vil prøve kræfter med at arbejde i en professionel chokoladeproduktion, hvor håndværket er i fokus!

Vi blander vores egne masser, udstikker og overtrækker, koger trøfler, støber forme, lukker, pakker, laver flødeboller fra bunden der overtrækkes i hånden og meget andet. Det er klart en fordel, at du har prøvet at arbejde med ægte chokolade.

Ansættelse snarest. Stillingen er på 20-25 timer pr uge og timeantal vil variere efter sæson og travlhed. Vores travle perioder er jul og påske.

  • Ansættelse snarest
  • Løn efter kvalifikationer


Send en skriftlig ansøgning (gerne med CV og foto) til dorte@chokolademageriet.dk

VI ER LIGE HER!