,

Vivani Santo Domingo Chokolade 50% Ø – 80 gram

30 kr.

Forkæl dine smagsløg med den usædvanlige Vivani Santo Domingo Chokolade. 50% økologisk kakao skaber en nærende og luksuriøs oplevelse. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6736401672768455 Kategorier: ,

Vær med til at opleve en sansemættet rejse til den venlige og frugtbare ø Santo Domingo med Vivani Santo Domingo Chokolade 50% Ø. Denne økologiske chokolade på 80 gram er den perfekte fusion af luksuriøs mørk chokolade og himmelsk mælkesmag.

Hver en bid af denne chokolade er et øjeblik af ren ekstase. Med en minimumskakaoindhold på 50% bliver dine smagsløg forkælet med de komplekse og intense smagsnuancer fra den økologiske kakao fra Santo Domingo.

Ved hjælp af palmesukker som sødemiddel opnår vi den perfekte sødme uden at gå på kompromis med kvaliteten. Denne chokolade indeholder også 18% mælkebestanddele, der tilføjer en let og cremet dimension til chokoladesmagens symfoni.

Hver bid er en opdagelsesrejse fyldt med noter af karamel, frugt og nødder, der vil fortrylle dine smagsløg og efterlade dig med en følelse af ren tilfredshed. Vivani Santo Domingo Chokolade er den ultimative luksusoplevelse, der leveres i en praktisk størrelse på 80 gram.

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagens trummerum og lad dig forføre af denne sublime chokoladeoplevelse. Vivani Santo Domingo Chokolade 50% Ø er ikke kun en chokolade, det er en hyldest til ægte passion for chokoladekunst. Forkæl dine sanser og sæt kurs mod Santo Domingo med en bid af dette uforlignelige mesterværk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vivani Santo Domingo Chokolade 50% Ø – 80 gram”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.